Taart

Een lekkere taart bezorgen op het adres van je vriendin!  Dit jaar valt Vriendinnendag op zaterdag 18 maart. En je kunt je vriendin(nen) op allerlei leuke manieren verrassen. Wat dacht je van een heerlijke taart?

Hieronder staan een aantal bedrijven waar je online een taart kunt bestellen. Dit bespaart je tijd en kan je dus heel eenvoudig van achter je computer of op je mobiel doen.

gefeliciTAART
gefeliciTAART is gespecialiseerd in het maken en bezorgen van taarten en aanverwante artikelen in heel Nederland.

Online taart kopen met foto

Door razendsnel te schakelen met haar 300 aangesloten bakkerijen is het geen enkel probleem om op korte termijn 1 of meerdere taarten tegelijk in heel Nederland te laten bezorgen. Natuurlijk kunnen deze taarten worden voorzien van een foto van jou en je vriendin en/of tekst en kan er ook altijd een kaartje bij worden afgeleverd. gefeliciTAART is voor iedereen die iets te vieren heeft.

Online bestellen bij gefeliciTAART >>

Taartenwinkel
Taartenwinkel.nl is een internationale taartenbezorgservice die al geruimte tijd bezig is om kwaliteitsservice te bieden.

Online je taart maken en laten bezorgen

Taartenwinkel.nl zoekt over de hele wereld de dichtsbijzijnde ambachtelijke bakkers voor elke opdracht. Hierdoor garandeert Taartenwinkel.nl ambachtsverse taarten die gedecoreerd kunnen worden met een foto van jou en je vriendin en een tekst. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen in de vorm van een brief of kaartje.

Online bestellen bij Taartenwinkel >>