Bloemen

Stuur je vriendin(nen) eens een bloemetje op Nationale Vriendinnendag. Dit jaar valt Vriendinnendag op zaterdag 18 maart. En je kunt je vriendin(nen) op allerlei leuke manier een bosje bloemen sturen.

Of je nou je bloemen bij een bloemist koopt en deze dan meeneemt of dat je bloemen online bestelt en met een leuk kaartje laat bezorgen. Het kan allemaal!

Hieronder staan een aantal bedrijven waar je online je bloemen kunt bestellen en fysiek laten bezorgen! Dit bespaart je tijd en kan je dus heel eenvoudig van achter je computer of op je mobiel doen.

1. 123-bloemen.nl
Bij 123-Bloemen.nl kunt u bloemen en boeketten online bestellen. U kunt kiezen uit diverse soorten boeketten, rozen en gerberas of kiezen op kleur. 123-bloemen.nl levert de bloemen persoonlijk af bij de ontvanger. Ook vandaag bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Als u voor 13.00 uur bloemen bestelt, kan het boeket nog dezelfde dag geleverd worden in heel Nederland. Betalingen geschieden via creditcard, Ideal of Paypal.

123-Bloemen.nl werkt vanuit Aalsmeer, het bloemenhart van de wereld en is dus altijd op de hoogte van de meest populaire en de mooiste boeketten.

Bestel online bloemen bij 123-bloemen.nl >>

2. Bloemen.net
Bloemen.net is al jarenlang actief in de bloemen- en cadeau sector. Zij hebben voor iedere gelegenheid een passend geschenk, en zeker voor Vriendinnendag! Bij Bloemen.net kunt u terecht voor bloemen, boeketten en bloemstukken. Wilt u Nationale Vriendinnendag dit jaar nog specialer maken? Bekijk dan ook even de chocolade of wijn, leuk om dan samen op te eten!

Voor 11.00 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd! Daarnaast kunt u online betalen met Creditcard, PayPal, iDEAL en voor bedrijven op rekening.

Bestel online bloemen bij Bloemen.net >>

3. Bloemistengroep.net
Bloemistengroep is gespecialiseerd in het bezorgen van felicitaties, bloemengroeten en verrassingen voor uw vriendin! De gespecialiseerde medewerkers en bloemisten maken met de grootste zorg uw boeketten en bloemstukken. Kortom, de juiste attentie voor Nationale Vriendinnendag.

Niet alleen bloemen zijn te bestellen, maar ook bloemstukken met wijn, chocolade met rozen, sfeerpakketten, champagnes en nog veel meer.

Betalingen zijn online mogelijk met MasterCard, American Express, Visa, iDEAL, BILL en PayPal. Bedrijven kunnen online op rekening bestellen met behulp van een bedrijfsaccount.

Bestel online bloemen bij Bloemistengroep.net >>

4. DeBloemist.nl
DeBloemist.nl is gespecialiseerd in het versturen van bloemen en cadeaus door Nederland. Voor iedere gelegenheid worden cadeaus aangeboden en het assortiment blijft groeien. Er staan genoeg bloemen en cadeaus op de website voor uw vriendin(nen)!

In de webwinkel van DeBloemist.nl kunt u gemakkelijk en snel allerlei cadeaus bestellen, onder andere boeketten, knuffels, wijn, champagne en heliumballonnen. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening.

DeBloemist.nl staat garant voor een snelle levering in Nederland.

Bestel online bloemen bij DeBloemist.nl >>

5. Flowerservice.nl
Laat uw bloemen voor Nationale Vriendinnendag bezorgen door Flowerservice.nl, de Fleurop internet bloemist. Al ruim 10 jaar de online bloemist voor het bezorgen en bestellen van bloemen in Nederland. Een bloemetje bestellen doet u dus bij de online bloemist Flowerservice.nl!

Gediplomeerde bloemisten maken uw bestelling met zorg klaar. Tevens bezorgen zij uw bloemengroet in heel Nederland.

Bestel online bloemen bij Flowerservice.nl >>