Dagje weg

Een dagje weg op Nationale Vriendinnendag. Dit jaar valt Vriendinnendag op zaterdag 18 maart. En je kunt je vriendin(nen) op allerlei leuke manieren verrassen. Wat dacht je van een dagje weg? Of misschien een weekend of een midweek!

Een dagje in Nederland verblijven in een wellness center of een stedentrip in het weekend, alles kan!

Hieronder staan een aantal bedrijven waar je online een dagje, weekend of midweek weg kunt boeken. Dit bespaart je tijd en kan je dus heel eenvoudig van achter je computer of op je mobiel doen.

VakantieVeilingen

Wie VakantieVeilingen nog niet kent moet snel even een kijkje nemen.

De aangeboden veilingen van VakantieVeilingen zijn gevarieerd. Van dagjes uit naar een pretpark of dierentuin tot een week, midweek/weekend vakantie in een bungalowpark, vakantiehuisje of ergens aan een zonnig strand. Je kunt met je vriendin bijvoorbeeld een veiling winnen voor:

• Dagjes uit
• Stedentrips
• Vakantiehuizen
• Bungalowparken
• Avondje uit
• Tickets (musicals, concerten, dierentuinen, pretparken)
• Beauty en Wellness
• Zonvakanties
• Hotels

Ga naar VakantieVeilingen en bied mee >>

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is de beste aanbieder van vliegtickets in Nederland. Vliegtickets verkoopt alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. Vliegtickets toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines.

Goedkoopste tickets i.c.m. Airmiles
Nergens boekt u uw vliegtickets goedkoper dan op Vliegtickets.nl i.c.m. airmiles. En alleen bij Vliegtickets.nl kunt u vliegtickets deels met airmiles betalen. Speciaal hiervoor is er promotiemateriaal opgenomen binnen de campagne waarin deze unieke samenwerking naar voren komt. Vanzelfsprekend heeft deze samenwerking een hoge conversie tot gevolg.

Boek nu een reisje bij Vliegtickets.nl >>

TUI.nl
Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

Tui heeft een zeer uitgebreid aanbod van lange verre vakanties, maar ook een heleboel stedentrips voor jou en je vriendin(nen). Tui heeft ook zeer scherp geprijsde last minutes.

Boek nu een weekend weg bij TUI >>